Alle reserveringen op de buitenterreinen gebeuren via de website van Tennis Vlaanderen.  Een handleiding van het reserveringssysteem kan hieronder teruggevonden worden.  Het systeem is eenvoudig en wijst zichzelf uit.  U dient eerst in te loggen op de website van Tennis Vlaanderen.  Mocht u problemen hebben met het inloggen (lidnummer/wachtwoord), neem gerust contact met ons op en wij helpen u verder.


Reserveren kan tot maximaal 10 dagen op voorhand.  Indien men niet kan spelen, dan is het annuleren van de reservering verplicht.  Dit kan gebeuren tot 2 uren voor aanvang van de reservatie.

Er kan slechts 1 gelijktijdige reservatie per speler plaats vinden.  Wanneer het gereserveerde uur voorbij is, kan een nieuwe reservatie ingegeven worden.  Enkel de personen die gereserveerd hebben, krijgen toegang tot de desbetreffende terreinen.

Bij het reserveren van enkelspel dienen telkens 2 namen opgegeven te worden én kan er maximaal gereserveerd worden voor 1 uur.  Bij het reserveren van dubbelspel dienen telkens 4 namen opgegeven te worden én kan er maximaal gereserveerd worden voor 2 uur.

Overtredingen tegen bovenstaande regels zullen gesanctioneerd worden.  Eventuele overtredingen kunnen zijn :
  • een reservatie maken en niet komen spelen
  • spelen op de velden zonder een geldige reservatie te boeken
  • spelen op de velden onder iemand anders naam

Bij een eerste overtreding wordt de persoon 1 week geschorst van de terreinen, vanaf de tweede overtreding wordt de persoon bij iedere overtreding 2 weken geschorst.