De kostprijs van het winterabonnement 2020-2021 vindt u hieronder terug.

Het winterabonnement loopt vanaf donderdag 1 oktober 2020 tot en met donderdag 15 april 2021.  Dit winterabonnement laat u toe om te tennissen in de indoor tennishal, dit tijdens de officiële openingsuren van de vrijetijdscampus, mits reservering via de website van Tennis Vlaanderen.

De indoor tennishal telt 2 tennisterreinen die beschikbaar zijn.  Tijdens de winterperiode gaan in de indoor tennishal ook de nodige lesmomenten door.  Deze zullen telkens tijdig aangeduid worden op de reservatiekalender. 

Tijdens de bovenstaande periode, organiseren we ook opnieuw onze dubbelactiviteit op zondagvoormiddag, namelijk van 9u00 tot 12u00.  Tijdens deze activiteit zijn alle winterleden welkom om enkele dubbelmatchen te spelen.

De kostprijs voor het winterabonnement (per persoon) bedraagt :

  • € 50 voor alle personen die jonger zijn dan 16 jaar
  • € 100 voor alle personen die het zomerabonnement 2020 bij T.C. Houthulst hebben betaald
  • € 150 voor alle overige personen

In het winterabonnement is de kostprijs van de binnenverlichting reeds inbegrepen.  Bij het ontvangen van de betaling wordt het winterlidmaatschap geactiveerd en kunt u reserveren.

Het is niet mogelijk om tijdens de winterperiode te spelen met een gastspeler.  Iedere speler dient zelf het volledige winterabonnement te betalen.

Betalen van het winterabonnement kan door het desbetreffende bedrag over te schrijven op rekeningnummer BE05 7512 0039 5875 van T.C. Houthulst vzw met vermelding van de naam, geboortedatum, adres, telefoon en e-mail van het ingeschreven lid.